ONS WERKGEBIED

Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg & Zwolle

De baron dakonderneming is door heel Nederland 24/7 goed bereikbaar.

Dakgoot vervangen De Baron Dakonderneming

Dakgoot vervangen

uw expert bij

DAKGOOT VERVANGEN

Het vervangen van uw zinken dakgoten of een reparatie is ook voor u betaalbaar. Minstens net zo belangrijk: onze dakgoten zijn duurzaam! U betaalt dus één keer de aanschaf en montage van de nieuwe dakgoten, maar bent daarna voor zeer lange tijd klaar!

De kosten van zinken dakgoten vervangen vallen reuze mee. Om te achterhalen hoeveel u kwijt zou zijn voor het repareren van uw dakgoot en/of regenpijpen vult u vrijblijvend onze offerte in. Het invullen van dit offerteformulier duurt slechts één minuutje. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de kosten voor de vervanging door te spreken.

Wat u wilt voorkomen is waterschade in uw huis. Om dit te voorkomen is een goed afwateringssysteem en het regelmatig reinigen van uw dakgoot een goed begin. Maar voldoen uw dakgoot en regenpijpen nog wel? Laat het controleren door de ervaren specialisten van onze dakonderneming.

ZINKEN DAKGOTEN REPAREREN

Het kan ook voorkomen dat de goten niet allemaal vervangen hoeven te worden en dat een plaatselijke reparatie al meer dan voldoende is. Bij het repareren van de zinken dakgoot kan de dakgoot blijven hangen en word er een vloeibare vezel coating in gegoten die ervoor zorg dat alle naden en openingen gedicht worden en er een nieuwe binnenlaag in de zinken dakgoot word aangebracht.

Overige diensten

Uw expert in
Dakbedekking

Uw expert in
Dakgoot vervangen

Uw expert in
Schoorsteen renovatie

Uw expert in
Spoed-lekkage

Uw expert in
Dakonderhoud

Uw expert in
Dakinspectie

Uw expert in
Nokvorst renovatie

Uw expert in
Lood & Zink

Uw expert in
Platte daken

Referentie

Super blij dat De Baron Dakonderneming mijn spoedlekkage heeft opgelost. Met een belletje was het geregeld en stond er snel iemand om het te fixen.

Peter van Oirschot