ONS WERKGEBIED

Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg & Zwolle

De baron dakonderneming is door heel Nederland 24/7 goed bereikbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Baron Dakonderneming is beslist geen groentje in de dakdekkerswereld. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben in die jaren een schat aan ervaring opgebouwd als het gaat om dakbedekking, dakonderhoud, dakrenovatie en dakinspectie. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen ons vakgebied. We sturen dus altijd professionele, VCA opgeleide en ervaren vakmannen uw dak op.Of u nu een nieuwbouwhuis heeft of een middeleeuws pand bewoont, De Baron Dakonderneming weet hoe uw dak schoon, droog en heel blijft. En met 11 filialen verspreid door heel Nederland, is er altijd iemand in de buurt die u kan helpen. De Baron Dakonderneming werkt voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties, maar wordt ook regelmatig ingeschakeld door bijvoorbeeld monumentenzorg.

Adviesgesprek of een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in en een dakexpert van De Baron Dakonderneming neemt contact met u op. Naar aanleiding van het gesprek kunnen we een passende offerte bieden.




    Overige diensten

    Uw expert in
    Dakbedekking

    Uw expert in
    Dakgoot vervangen

    Uw expert in
    Schoorsteen renovatie

    Uw expert in
    Spoed-lekkage

    Uw expert in
    Dakonderhoud

    Uw expert in
    Dakinspectie

    Uw expert in
    Nokvorst renovatie

    Uw expert in
    Lood & Zink

    Uw expert in
    Platte daken

    Referentie

    Super blij dat De Baron Dakonderneming mijn spoedlekkage heeft opgelost. Met een belletje was het geregeld en stond er snel iemand om het te fixen.

    Peter van Oirschot