ONS WERKGEBIED

Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg & Zwolle

De baron dakonderneming is door heel Nederland 24/7 goed bereikbaar.

Dakbedekking

uw expert bij

Project: Garage Daklekkage bij Kostas Lamprou

Het project
Elk project begint bij De Baron Dakonderneming met een goede inspectie. Uit de inspectie bleek dat de garage lekkage was ontstaan door het wegrotten van hout. We hebben Kostas laten zien wat er aan de hand was en wat daarvoor de oplossing zou zijn.

Onze aanpak
We zijn het dakbeschot gaan vervangen, dat is het hout van het dak zelf. De onderlaag erop nieuw geschroefd en het geheel opnieuw gebrand zodat het netjes is afgewerkt. Verder hebben we de afvoer, daktrim en in de muur 10 meter lood vervangen. Door het op die manier aan te pakken weet je niet alleen zeker dat de lekkage verholpen is, maar ook dat je er de komende jaren geen om kijken naar hebt. Als we het doen, doen we het goed en regelen we het van het begin tot het eind.

Bedankt voor het vertrouwen!
Heel fijn dat Kostas en zijn vrouw tevreden zijn met het eindresultaat. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! We bedanken ze voor het vertrouwen en mocht er in de toekomst nog iets zijn, weten jullie ons te vinden.

Overige diensten

Uw expert in
Dakbedekking

Uw expert in
Dakgoot vervangen

Uw expert in
Schoorsteen renovatie

Uw expert in
Spoed-lekkage

Uw expert in
Dakonderhoud

Uw expert in
Dakinspectie

Uw expert in
Nokvorst renovatie

Uw expert in
Lood & Zink

Uw expert in
Platte daken

Referentie

Super blij dat De Baron Dakonderneming mijn spoedlekkage heeft opgelost. Met een belletje was het geregeld en stond er snel iemand om het te fixen.

Peter van Oirschot